Textiel bedrukken en/of borduren

Bij ons kunt u terecht voor het bedrukken en/of borduren van uw kleding en ander textiel. Als u niet direct vindt wat u zoekt in ons assortiment, stuur ons dan een e-mail en we zullen samen naar de beste oplossing zoeken.


Gepersonaliseerde kleding wordt steeds populairder om verschillende redenen. Bedrijfskledij is wel de meeste gekende reden. Maar daarnaast kan het natuurlijk ook als een uniek stuk voor uzelf, als cadeau of om herkenbaarheid te creëren tijdens een groepsactiviteit.Met verschillende modellen per product bieden wij hoogwaardige oplossingen die passen binnen uw budget.


Wilt u aan de slag met uw eigen ontwerp? Een klein logo op de borst, een afbeelding op de rug of misschien beide? Geen probleem. Voor alle op maat gemaakte textiel kunt u contact met ons opnemen, zodat we samen tot het ideale eindproduct kunnen komen. Heeft u geen inspiratie of geeft u de voorkeur aan een bestaand ontwerp? Ook daarvoor staan we klaar. We hebben een aantal standaardprints die we aan u kunnen voorstellen. Nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Dan gaan we graag samen met u op zoek naar een leuk ontwerp.


Op onze website vindt u al veel hoogwaardige producten die we kunnen leveren. Maar de mogelijkheden zijn nog veel breder. Als u iets specifieks zoekt, laat het ons gerust weten zodat we kunnen bespreken hoe we u verder kunnen helpen.


Voorbeelden