Geboorte

Hoera! Welkom op deze wereld klein wondertje!
Een geboorte gaat gepaard met kraambezoekjes of misschien wel een heuse babyborrel. Natuurlijk kan je dit niet doen zonder een leuk geboortecadeau. Niet alleen voor de kleine baby, maar ook voor de nieuwe ouders is het fijn om een mooi en bruikbaar cadeau in ontvangst te nemen.
De vele mogelijkheden maken de keuze soms moeilijk. Daarom helpen we u graag op weg. Zoekt u een cadeautje voor de baby? Neem dan een kijkje tussen de pampertaarten of onze leuke geboortekoffertjes. Wil u liever de kersverse ouders in de watten leggen? Dan hebben we leuke verwenmandjes voor mama en/of papa.
Of maakt u liever een combinatie zodat het hele gezin een cadeautje krijgt? Kijk dan even bij onze reuzemanden!

Pampertaarten:
Al onze pampertaarten worden standaard gemaakt met “Pampers” Premium Protection. We gebruiken standaard maat 2 welke gebruikt kunnen worden tot ongeveer 4 maanden. Zo kan je de pampertaart nog wat langer bewonderen!
Wenst u echter een ecologisch minder belastende wegwerpluier te gebruiken kunnen de kraampakketten ook gemaakt worden met de Pampers Pure Protection.
Op vraag van de klant maken we desgewenst ook pampertaarten met luiers van Kruidvat of Boni.
Verder maken we gebruik van kwaliteitsvolle bruikbare accessoires om de kraampakketten aan te kleden. Per voorbeeld vindt u telkens de gebruikte producten terug.

Geboortekoffertjes:
Het is niet enkel leuk om te krijgen, maar je hebt er onmiddellijk een handig reiskoffertje bij om de eerste logeerpartij tot een goed einde te brengen.
Onze koffertjes worden standaard gevuld met kwaliteitsvol textiel: muts, sokjes, body, hydrofieldoekje, spuugdoekje en een speentje. Maar eventueel ook met een leuk zuigflesje en enkele luiertjes of de toekomstige lievelingsknuffel van het kleine wondertje.

Verwenmanden voor mama en/of papa:
Waar andere shops zich vooral richten op de cadeau’s voor de baby willen wij bij Creosi ook de ouders niet vergeten. Het is namelijk ook feest voor hen en ook zij verdienen een geschenkje of een klein verwenmoment.
Wat denkt u van een verwenpakket met bubbels met bijhorende glazen, geflankeerd door de lievelingsknabbels van het ouderpaar? Kwalitatieve verzorgingsproducten voor mama of misschien kies je er liever voor om hen nog meer te verwennen met een pakket vol ontspanning?

Reuzemanden:
Wat als u niet kan kiezen? En u graag het hele gezin in de watten legt? U kan al onze pampertaarten – Geboortekoffertjes en verwenmanden naar hartenlust combineren om tot een Reuzemand te komen.

Laat u leiden door onze voorbeelden om uw keuze te maken. Toch niet geheel naar u wens? Contacteer ons dan gerust en we zorgen voor een pasklare oplossing.


Voorbeelden