Buttons

Een button is ideaal om uit te delen, als aandenken op een belangrijke dag, als reclamestunt op een beurs of misschien wel als een klein cadeautje. De buttons zijn in verschillende versies beschikbaar.

Clip:

Een leuke button voorzien van een clip, waardoor je ze kan aanbrengen op je kledij, je map of eender waar zonder enige schade toe te brengen.

Flesopener met magneet:

Flesopeners verdwijnen nog al snel in een lade vol keukengerei, waardoor je ze niet altijd snel bij de hand hebt. De Flesopener met magneet is hier een ideale oplossing voor! Je kan ze niet alleen personaliseren met je eigen design, je hangt ze gewoon op de deur van je koelkast! Een flesje openen ging nog nooit zo snel!

Kledingmagneet:

De kledingmagneet is een ideale oplossing wanneer clip of speldbuttons geen optie zijn. De magneet kan eenvoudig aangebracht worden op een kledingstuk, zonder enige schade aan de kledij of een beperking waar ze te bevestigen.

Magneet:

Een leuk aandenken voor een speciale dag of gewoon een leuk accessoire op je magneetbord? Het kan allemaal! Van tekst tot persoonlijke foto’s, het kan allemaal op deze magneet!

Speld:

Dit is de button die door iedereen wel gekend is. De speldbutton is voorzien van een fijn speldmechanisme waardoor ze vlot op kleding kan bevestigd worden. 

Spiegel:

Je eigen foto op de voorkant van deze button en jezelf kunnen spiegelen in de achterzijde!

Bekijk onze standaard buttons in onze winkel

Voor custom buttons verwijzen wij u graag verder naar onze contactpagina


Voorbeelden