Buttons

Je kent het wel, steeds weer die zoektocht naar een cadeau, een aandenken, een herkenning tijdens een evenement? Of misschien zoek je wel iets voor jezelf, om je kledij of je koelkast op te vrolijken of vind je het gewoon leuk jou persoonlijke button te ruilen met andere verzamelaars?
Daar zijn onze verschillende buttons ideaal voor! We bieden een scala aan mogelijkheden. Niet alleen om je waardering te tonen, een herinnering te creëren, maar ook gewoon om een glimlach op iemands gezicht te toveren.
Vergeet niet je persoonlijke touche toe te voegen om zo een blijvende indruk achter te laten!


Speld: Deze alom gekende klassieker is veelzijdig. Ze kunnen gedragen worden op kledij, maar ook om tassen en petten op te vrolijken zijn ze geschikt. Of je nu kiest voor een logo of een motiverende quote, ze zorgen voor een persoonlijke toets!
Kledingmagneet: Als een speldbutton geen optie is omdat je geen gaatjes in kleding wil dan is de kledingmagneet de ideale oplossing. Deze elegante magneet is ideaal voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, jubilea of een verjaardag.
Magneet: Deze krachtige magneet zijn perfect voor op de koelkast, het whiteboard of elk ander metalen oppervlak. Personeel ze met inspirerende quotes, foto’s, logo’s of jou eigen unieke creatie!
Flesopener: Niet alleen een leuk, maar ook een praktisch geschenk. Deze buttons hebben een ingebouwde flesopener die je compact overal kan meenemen. Ideaal dus ook voor ontspannen momenten of feestjes op verplaatsing. Met een grappige quote zorg je voor extra plezier.
Spiegel: De spiegelbutton is niet alleen praktisch maar ook stijlvol. Met een mooie foto op de voorzijde en een spiegel op de achterzijde heb je niet alleen een prachtige herinnering maar ook een handige zakspiegel bij de hand. Niet alleen geweldig voor dagelijks gebruik, maar zeker als cadeau is het eentje om in gedachten te houden!


Voorbeelden